Pangea-ApS

El programa Pangea és una proposta d’Aprenentatge per Servei (ApS) que hem desenvolupat en relació amb l’escola Maristes Sants-les Corts. Es tracta d’afavorir el coneixement dels drets dels infants per part dels joves de l’ESO que realitzen serveis de solidaritat dins el context escolar.

L’ApS es realitza en diferents fases de descobriment i acció, mitjançant les quals els joves coneixen, investiguen i realitzen entrevistes per tal d’elaborar una comparativa entre l’estat dels drets dels infants a la seva ciutat, barri o poble i una comunitat amb la qual contacten a través de SED.

La metodologia de l’ApS fa que l’aprenentatge dels drets dels infants sigui significatiu i es relaciona fàcilment i de manera efectiva amb diferents competències del currículum obligatori, relacionades amb ciències socials, llengües i matemàtiques.

Posa’t en contacte amb nosaltres si vols tenir més informació sobre el programa Pangea o si vols aplicar-lo a l’escola, centre de lleure o centre educatiu on treballes.