Organigrama

SED és una ONGD organitzada a nivell estatal tot i que es treballa per Delegacions. A la Delegació catalana estem organitzats de la manera següent:

Delegada: És la representant màxima de l’entitat a Catalunya. Actualment aquest servei és ocupat per l’Anna Badia.

Vocal: S’encarrega de representar l’entitat juntament amb el delegat. Actualment aquest servei és ocupat pel Dani Farràs

Secretaria tècnica de projectes: s’encarrega de la gestió dels projectes que es duen a terme a l’entitat així com de dur al dia la part de secretaria de l’entitat. Actualment aquest lloc de treball és ocupat pel Diego Aguilar.

Administració: s’encarrega de dur al dia tot l’exercici econòmic de l’entitat. Actualment aquest càrrec és ocupat per Vicenç Gago.

Mentre que l’Anna i el Dani són treballadors de la Fundació Champagnat, que han estat destinats a les tasques de SED, i el Vicenç fa anys que dedica el seu temps i coneixements professionals de manera voluntaria a la nostra organització, el Diego és l’únic assalariat de l’ONG a Catalunya.

Vocalía i Delegacía són càrrecs electes proposats pels socis en la trobada regional de la delegació i són ratificats en l’assemblea general per períodes de tres anys.

  Si t’interessa saber quina és l’organització de SED a nivell estatal pots clicar aquí.