Emprenem el vol!

El grup d’Iniciació a la Solidaritat Internacional ja està preparat per a marxar a Colòmbia, Paraguai i Tanzània en cinc grups.

El grup d’Iniciació a la Solidaritat Internacional ja està preparat per a marxar a Colòmbia, Paraguai i Tanzània en cinc grups. Finalment seran 11 les persones que viatjaran aquest estiu amb SED, a més de l’Anna Badia, la nostra delegada, que vetllarà al Paraguai perquè els dos grups que hi viatgen estiguin bé i aprofundint en les relacions amb els nostres socis del país.

WhatsApp Image 2018-06-09 at 13.55.06.jpeg

Aquesta darrera formació va ser a l’Associació Gabella, una de les obres socials maristes a Barcelona. Vàrem aprofitar l’indret per a realitzar una gimcana que ens va permetre conèixer les diferents realitats del barri Gòtic de Barcelona.

Més tard ens vàrem formar en drets humans, drets dels infants i perspectiva interseccional amb l’objectiu d’entendre les dinàmiques de privilegi, opressió i resistència que configuren la societat. Durant la formació, com és habitual, hi va haver un debat ric en idees i facilitador de les reflexions individuals i col·lectives que formen part del procés ISI.

Properament us presentarem les persones que viatgen. Per acabar aquesta notícia… Heu vist les noves bosses que estan venent els voluntaris i voluntàries? Feu-hi  una ullada al nostre perfil d’Instagram!