Arriba la cinquena cursa SED de Girona

El proper dissabte 16 de juny tindrà lloc la cinquena edició de la cursa solidària SED de Girona.

Amb la intenció de col·laborar amb la promoció d’activitats culturals, artístiques i esportives amb els infants i adolescents de Masonga i Mwanza, i contextualitzat en la setmana de la solidaritat de l’escola Maristes Girona, el proper dissabte 16 de juny tindrà lloc la cinquena edició de la cursa solidària SED de Girona.

Aquesta vegada, com ja comença a ser habitual en aquest tipus d’iniciatives solidàries sorgides de comunitats educatives, la cursa tindrà, a més d’una modalitat competitiva, diferents propostes de participació no competitiva com la Mini-cursa, la cursa mitjana i la marxa popular.

cursagirona2

Sota el lema Aprofita el temps lliure per al que de debò és important, els Maristes de Girona i el grup local SED de la localitat cumpleixen cinc anys amb aquesta iniciativa participativa i de promoció d’hàbits saludables i familiars a la ciutat. La cursa tanca un curs en què també han organitzat la Quina solidària, pels volts de Nadal.

cursagirona.jpg