Ja tenim grups i destins, només falta tancar les motxilles

Ja som a punt de tancar el procés de formació per al voluntariat internacional. Un nou cap de setmana per al grup de voluntàries de camps de treball.

Després de la formació amb VOLS i FES, el grup d’Iniciació a la Solidaritat Internacional vam dirigir-nos a l’alberg INOUT. Un cop allà, amb l’ajuda de l’Equip de Formació i d’alguns voluntaris ISI de l’any passat, vàrem dividir grups i vam anunciar les destinacions dels cinc grups de voluntaris que aquest estiu faran experiències de servei internacional. Serà a Masonga, Medellín, Bogotà, Coronel Oviedo i Horqueta.

Cada grup va poder tenir una bona estona amb persones que ja coneixen les comunitats que els acolliran, de manera que ja han pogut tenir el primer testimoni de primera mà que ha ajudat a motivar i a resoldre algunes preguntes molt puntuals.

DSC_0210

Més tard vàrem fer un joc pels exteriors de la casa que va servir per tancar un dia d’aprenentatges i sorpreses molt intens. Al matí següent, havent esmorzat, vàrem dirigir-nos al Casal d’Entitats Maristes per a realitzar una sessió més dins la formació, aquesta vegada centrada en l’ús de la imatge i la mirada a l’altre. Més tard vam compartir el dinar a una terrassa del barri de Les Corts i ens acomiadem fins el juny, quan realitzarem la darrera trobada del grup ISI abans de les experiències de voluntariat.