La 4a edició de la Cursa SED de Lleida, a dues setmanes

L’any passat es va superar el miler de persones inscrites a la cursa que organitza el grup local de SED a la capital del Segrià. Enguany, mantenint el compromís organitzatiu de l’escola Maristes Montserrat i del Consell Esportiu del Segrià, així com el suport institucional de la diputació de Lleida i la Paeria, el 18 de març Lleida s’omplirà de runners i passejants solidaris.

sed2

La novetat d’aquest any és el dorsal 0, una modalitat des de la qual totes les persones arreu del món poden fer una col·laboració econòmica de la quantitat que desitgin, i ser partícips d’aquest esdeveniment esportiu que celebra la seva quarta edició amb l’expectativa d’igualar el nombre d’inscrits de l’edició anterior.modalitats-3

Com cada any, pots realitzar la teva inscripció a partir del format que més t’agradi a la web de la cursa http://www.cursased.cat , i també podràs participar de les diverses activitats lúdiques, festives i de conscienciació que es realitzaran durant la jornada a l’escola Maristes Montserrat.

L’import recaptat amb la cursa anirà destinat a diferents projectes d’educació en el lleure i l’esport a Tanzània i/o Paraguai, seguint el compromís de SED enguany per a promoure els drets recollits en l’article 31 de la convenció.

No siguis gallina i inscriu-t’hi!