Posem música al teu dia a dia! (3)

Tenim llistes noves i hem ampliat les que ja teníem. Para l’orella a la música que posa ritme a la solidaritat!

Marxa, Mou-te! Llença’t! Surt de la teva zona de confort, no tinguis por, atreveix-te…

Aquestes són algunes de les frases que fem servir per emprendre noves aventures i nous projectes d’aprenentatge i creixement a la vida. També per anar de viatge o agafar la bici o el cotxe. Una de les propostes musicals que més èxit ténen a Spotify són les llistes de reproducció per a trajectes. Nosaltres hem fet una megallista amb (per ara) 121 cançons i gairebé 8 hores de música. Música d’aquella que t’anima, que et fa estaron-fire, que et porta al TOP.

Ara que s’acosta el Dia de la Dona treballadora, #8M, hem fet també una llista de reproducció amb tres dotzenes de cançons interpretades per noies i dones. Algunes de les cançons reivindiquen igualtat i drets per a les dones mentre que altres són pur virtuosisme musical.

La darrera llista musical que hem fet i publicat, fins al moment, és música dels anys 80 i 90. En aquella època van succeir arreu del món un munt de fets que no corresponen al que hauríem d’associar amb la normalitat, diguem-ne “Coses estranyes”: Guerres, invasions de països per part d’altres, accidents militars i nuclears, terrorisme, genocidis i violacions sistemàtiques dels drets humans. Igualment, foren anys d’esperança per l’emancipació de les dones, de major visibilitat per al col·lectiu LGTBI, d’un nou reconeixement per als negres i també per als infants amb la Convenció dels Drets dels Infants. Una època caracteritzada també per la ciència ficció i l’aparició de fenomens paranormals. Fes un flashback escoltant la nostra nova llista: