Posem música al teu dia a dia! (2)

Tenim llistes noves i hem ampliat les que ja teníem. Para l’orella a la música que posa ritme a la solidaritat!

Seguim mostrant propostes musicals. Avui us portem música de tot arreu i comencem per casa nostra. Cada vegada que sortim de Catalunya, quan expliquem que sóm d’un territori amb més d’una llengua, les nostres noves amistats que coneixem ens pregunten “Com sona el català?”. Doncs aquí n’hi ha una bona mostra musical!

En marxar al Paraguai, Colòmbia, Tanzània, Madagascar… Sempre sabem que el que hi trobarem són realitats molt locals que ens ajuden a fer una idea generalista de maneres de viure i de veure la vida de les diferents cultures. Com passa amb tots els continents, l’Àfrica i l’Amèrica Llatina són oceans plens de riquesa i diversitat.

Para l’orella al beat de l’alegria africana, amb de les propostes tranquil·les del malià Salif Keita al ritme afropop de la nigeriana Yemi Alade.

I ara volem cap al nou continent per fer els Andes amb ritmes ben moguts. La música llatina ens és especialment coneguda perquè Colòmbia, Miami i Puertorrico marquen l’agenda cada estiu. A la llista que us oferim hi trobaràs propostes conegudes (Calle 13, Maluma o Juanes), i altres una mica menys habituals amb tots els ritmes de ball que omplen els carrerons de ritme.