Posem música al teu dia a dia! (1)

Tenim llistes noves i hem ampliat les que ja teníem. Para l’orella a la música que posa ritme a la solidaritat!

Ja fa un any que fem servir Spotify per a promocionar el disc Los tambores hablan a partir d’una llista des de la que pots escoltar aquest disc de forma gratuïta:

Després d’això vam aprofitar la plataforma per celebrar el dia del poble Gitano i Romaní posant èmfasi en la riquesa de la música d’aquesta ètnia que està tan dispersa pel món. Gràcies a aquesta dispersió dels gitanos, acumulen desenes d’estils de música -desde la Rumba catalana fins el Romani jazz- i sons característics que hem intentat arreplegar a la llista “La diversitat gitana”.

A les formacions ISI, un dels moments importants són els espais individuals d’interioritat. Igualment, com que SED és una plataforma pastoral, vàrem voler fer una aportació musical als centenars de joves de la Pastoral Juvenil Marista que, en el seu dia a dia i quan fan trobades de grup, fan servir la música com a element d’acompanyament a la pregària.

Tenim més llistes, algunes són noves i tot! Fes una ullada a la resta de llistes visitant el perfil de SED Catalunya a Spotify, o espera’t a les següents entrades del blog referents a aquest tema.