Presents a la Setmana de la Llum de Maristes Valldemia

El tarannà solidari tenyeix la celebració de la Setmana de la Llum amb el banc de sang, Càritas i SED.

A Mataró fan les coses a gran escala, per això coneixem els seus ciutadans com a capgrossos. Potser per això, a la festassa de l’escola Maristes Valldemia se l’anomena Setmana de la Llum, un nom ben esplèndit que, a més, ens recorda la darrera carta del germà Emili Turú.

b8d0b482-caec-4324-a1d8-d6a6b41d7925

El tarannà solidari tenyeix la celebració de la Setmana de la Llum amb el banc de sang, Càritas i SED.

A banda del pregó de les festes, que tradicionalment consisteix en una presentació per part dels més ganàpies de l’escola, un dels moments més cèlebres de la Setmana de la Llum és el Dia de les famílies, un moment en què l’escola obre les seves portes de bat a bat per a que tots els moviments de l’escola facin la seva mostra i ofereixin activitats sense parar.

El tarannà solidari dels Maristes Valldemia tenyeix aquesta festa sense deixar opció als dubtes. Enguany s’hi han recollit 94 donacions de sang, s’ha fet la tradicional campanya del Farcellet en benefici de Càritas i s’hi ha pogut jugar a inflables del programa d’escoles Verdes. A més, el grup SED de Mataró hi ha presentat les propostes actuals de l’organització, un resum del camp de treball de solidaritat internacional que vàren realitzar aquest estiu dues professores de l’escola i han pogut gaudir dels Macrojocs dels Drets.