Centenars de joves s’informen sobre voluntariat internacional a la Fira #TornaCanviada

#Prepara’t #Marxa #Revoluciona’t és el lema que fem servir a SED Catalunya per a promoure el voluntariat internacional i la campanya de formació que realitzem per a les nostres voluntàries. Les altres 13 entitats que vàren participar dissabte a la fira #TornaCanviada fan servir missatges similars com ara “Roda el món i agita el teu entorn” o “Mou-te i canviarem el món”, de Servei Civil Internacional i SETEM, respectivament.

#Prepara’t #Marxa #Revoluciona’t és el lema que fem servir a SED Catalunya per a promoure el voluntariat internacional i la campanya de formació que realitzem per a les nostres voluntàries. Les altres 13 entitats que vàren participar dissabte a la fira #TornaCanviada fan servir missatges similars com ara “Roda el món i agita el teu entorn” o “Mou-te i canviarem el món”, de Servei Civil Internacional i SETEM, respectivament.

Gràcies a l’organització d’aquesta jornada, que ha liderat LaFede.cat, centenars de persones ben diverses han pogut conèixer la proposta que SED té per a promoure el voluntariat internacional. Més d’una vintena de persones s’han vinculat a la nostra organització gràcies a aquesta setmana, ja sigui mitjançant correu electrònic com el contacte a través de les xarxes socials.

La fira va tenir lloc, per primera vegada, en un espai exterior. Concretament, el Raval de Barcelona va acollir, en un context ric en entitats, moviment veïnal, associacions i fundacions, la cinquena edició de la fira.