Com seguir transformant el món des de la nostra realitat? Primera trobada ASI 2018

El Josep Manel Busqueta, farà una sessió formativa entorn les formes que pren l’economia global i les alternatives que podem fer reals.

Canviar el món no serà tasca de posar-nos d’acord per fer-ho un dia. Ja ens hem fet a la idea que calen noves formes de vida que deixin de malmetre el medi ambient i que deixin de situar algunes persones per sobre de tota la resta. Des de la perspectiva cristiana, ho anomenem “La revolució de cada dia”.

Ja hi ha gent que hi treballa, que explora formes de viure que vagin transformant i reptant el capitalisme salvatge amb el que ens trobem. La Generalitat de Catalunya es troba ara en un procès d’impuls de l’economia social a partir de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius. El proper 3 de febrer de 2018, al Monestir de Les Avellanes, el Josep Manel Busqueta (pastisser, economista, ex-diputat al Parlament de Catalunya, membre del seminari d’economia crítica Taifa i membre de Ponent Coopera), farà una sessió formativa entorn les formes que pren l’economia global, les seves implicacions locals, tot facilitant el debat sobre els models i la presa de decisions concretes per encarar aquí i ara.

busquetavideo

El Josep Manel Busqueta també ha fet d’actor en un dels videos virals més populars de Catalunya

Parlarem de temes com la banca ètica, la sobirania alimentària, les cooperatives de consum, l’economia social i solidària, el comerç just.

Serà una activitat oberta a tothom i gratuïta, entre les 11 i les 14 del dissabte 3. Després de la sessió formativa hi haurà dinar compartit. Porta el teu dinar i alguna cosa per compartir i la farem petar! Fes-nos saber que vindràs mitjançant un correu electrònic a vocalcatalunya@gmail.com , per tal de preparar la sala i els materials.