Preparem en xarxa la fira #TornaCanviada d’experiències de voluntariat internacional

Ja fa cinc anys que les entitats que promovem el voluntariat internacional des de LaFede.cat (la federació d’organitzacions per la justícia global de Catalunya) organitzem una fira per a mostrar les diverses propostes i visibilitzar el volum de voluntariat internacional que es mou de forma conjunta.

Enguany, després que l’any passat hi assistissin més de 300 persones, hem optat per canviar el format i, així, poder acollir encara més gent i fer més extensa la crida al voluntariat internacional. La fira #TornaCanviada serà el dissabte 27 de gener al Raval de Barcelona.

Les entitats que hi participarem som:  Acció Solidària i Logística (ASL), Associació Catalana per la Pau (ACP)Brigades Internacionals de Pau, Enginyeria sense fronteresFundación Internacional de Solidaridad Compañía de María (FISC)Fundació InterRed CatalunyaFundació ComparteFundació ProideNutrició sense fronteresOxfam intermón – VolpaServei Civil InternacionalSetem Catalunya, VOLS i nosaltres mateixos.

Aquí tens el video que vam el·laborar fa uns anys per a explicar el tipus d’experiències que ofereix SED: