Un any més, la Quina Solidària reuneix centenars de persones a Girona

A Catalunya, la tradició sovint resta lligada a la solidaritat. És el cas de la Quina solidària que, any rere any quan s’acosta Nadal, organitza el grup local de SED a Girona.

Com no podia ser d’altra manera, va ser una trobada festiva i familiar amb un munt d’empreses col·laboradores que van posar el seu gra de sorra per a motivar les persones participants a estar atentes a cada número que s’anava cridant i ser les primeres a cantar línia i, més endavant, a omplir la Quina.

El saló polivalent de l’escola Maristes Girona ha aplegat centenars d’amics de SED, grans i petits, que han gaudit jugant i sumant esforços a la campanya pel dret al joc que estem realitzant en relació amb l’article 31 de la Convenció sobre els Drets del Infants, i amb el lema “L’autèntica Felicitat no costa diners“.