Trobada Regional SED Catalunya

El 10 de novembre vàrem fer la trobada regional per tal de tancar una etapa de sis anys acompanyats per l’Àngel Domingo com a delegat i en comencem una altra carregats d’il·lusió de la mà de l’Anna Badia, la nova delegada.

L’Àngel ens va escriure aquestes paraules com a comiat.

Estimats amics i amigues de SED.
Us saludo des de Huaraz, Perú, a la nostra estimada llatinoamèrica. Després de més d’un mes i mig a Colòmbia compartint la vida amb els amics de Fundemar i Huellas, i tbé coneixent diferents realitats del país, ja hem iniciat la ruta, a través de l’espina dorsal del planeta (els Andes)que ens portarà al nostre estimat Paraguay, on podrem compartir un mes amb la gent amb la que ens sentim fraternalment units gràcies a SED.
Només unes poques paraules d’agraïment per aquests 6 anys que hem viscut “a tope”! La veritat és que mai podré retornar tot el que he rebut en aquest temps.
Sovint durant aquest temps de “regal” a Llatinoamèrica ens venen records de molts moments viscuts i sobretot de moltes persones, molts rostres.
Les persones, per mi SED és l’ONG de les persones, i amb elles, amb totes, rostres del Déu de la vida, SED m’ha ajudat a trobar la felicitat.
Només espero d’aquest temps del servei a SED s’hagi pogut millorar les condicions de vida d’alguns infants i joves en situació de vulnerabilitat i que algún voluntari o voluntaria hagi trobat sentit a la vida a través d’una experiència de disponibilitat i servei.
Des d’aquí vull encoratjar a l’equip de SED a continuar i a millorar la tasca realitzada fins ara. Sou molt bones persones tots tres, així que n’estic segur que així serà.
Per acabar, reiterar l’agraïment a totes les persones que heu estat al meu costat durant aquest temps, i dir-vos que des del meu nou rol com educador a Sants – Corts intentaré fer presents els valors de SED com una plataforma pastoral més, podeu comptar amb mí.
Una abraçada fraterna.