Trobada 25è aniversari de SED a Madrid

El dissabte 4 de novembre al vespre va tenir lloc al col·legi Maristas Chamberí de Madrid un nou acte per celebrar els 25 anys de SED, tal com vam fer a la nostra delegació de Catalunya el passat mes de setembre.
La jornada es va iniciar amb una sèrie de parlaments dels germans Moisés Alonso (Provincial d’Ibèrica) i Manuel Jorques (president de SED), els quals es van referir a la solidaritat d’aquests 25 anys i a la dels que han de venir, com les dues rodes d’una bicicleta que necessita ciclistes que pedalegin. També van remarcar la presència sanadora que des de SED hem d’oferir a les persones amb què ens trobem, en la línia del XXII Capítol General. També el G. Ernesto Sánchez, Superior general, es va fer present a través d’un vídeo de felicitació des de la casa de Roma.
A continuació, es van presentar les memòries resum dels diversos projectes a Amèrica i Àfrica i, finalment, es van fer diverses actuacions musicals dels artistes participants al projecte “Los tambores hablan” i de la coral del col·legi de València. Tot plegat per celebrar i mirar cap endavant els propers 25 anys de l’ONG SED.
unnamed