GivingTuesday, el dia per a passar el micro als infants de Medellín #PassaElMicro

Aquest any participem de la campanya #GivingTuesday amb un projecte de promoció i sensibilització dels Drets dels Infants a Medellín.

goteo

Per mitjà del Graner infantil de Drets i Comunicacions la Fundación Huellas formarà durant un curs 30 infants en tres tècniques de comunicació: El periodisme, la fotografia i el reportatge, a més d’un procés continuat de producció literària per tal de promoure les competències comunicatives i narratives.

DSCN0033

L’eix d’articulació pels dos grups d’infants que participen d’aquest graner de comunicacions seran els drets dels infants. A partir de les eines comunicatives treballades, els nens i les nenes aprendran a expressar la seva veu i la pròpia interpretació sobre els drets que els són propis, augmentant-ne la consciència als seus territoris i als altres espais on participen. #PassaElMicro!

Trobaràs més informació sobre el projecte, i la possibilitat de fer microdonacions al GOTEO del projecte, participa i #PassaElMicro als infants! https://ca.goteo.org/project/graner-infantil-de-drets-i-comunicacions