Passem el micro als infants amb el Graner Infantil de Drets i Comunicacions de la Fundación Huellas

Els Drets dels Infants necessiten del compromís dels adults i la seva conscienciació per a fer-se efectius plenament. És així a tot el món, i al barri de Santo Domingo de Medellín, la Fundación Huellas té una proposta efectiva: Passar-los el micro.

Els Drets dels Infants necessiten del compromís dels adults i la seva conscienciació per a fer-se efectius plenament. És així a tot el món, i al barri de Santo Domingo de Medellín, la Fundación Huellas té una proposta efectiva: #PassaElMicro

Per mitjà del Graner infantil de Drets i Comunicacions la Fundación Huellas formarà durant un curs 30 infants en tres tècniques de comunicació: El periodisme, la fotografia i el reportatge, a més d’un procés continuat de producció literària per tal de promoure les competències comunicatives i narratives.

L’exercici ple dels Drets dels Infants no només depèn dels nens i les nenes. Volem ser el seu altaveu.

L’eix d’articulació pels dos grups d’infants que participen d’aquest graner de comunicacions seran els drets dels infants. A partir de les eines comunicatives treballades, els nens i les nenes aprendran a expressar la seva veu i la pròpia interpretació sobre els drets que els són propis, augmentant-ne la consciència als seus territoris i als altres espais on participen.

Les despeses previstes per a la darrera part del projecte (col·lumna Mínim), i per a la nova edició del projecte (col·lumna Òptim). Pots conèixer més detalls del projecte i col·laborar-hi si cliques aquí.

Necessitats Goteo

DSCN0033