L’educació és l’eina més poderosa per canviar el món. Celebrem 25 anys!

Estem de festa! Aquest cap de setmana hem celebrat els nostres 25 anys a la casa de colònies Mogent, a Llinars del Vallès. Va ser una celebració senzilla amb quatre moments destacats: Una espai guiat per a compartir les experiències i emocions de quatre voluntàries amb diferents vinculacions a SED, una missa senzilla que va servir per agrair el recorregut de l’organització i pregar per la seva continuïtat, el dinar amb una magnífica fideuà gegant i, finalment, un concert en acústic de Kairoi per posar el toc festiu.

 

Estem de festa! Aquest cap de setmana hem celebrat els nostres 25 anys a la casa de colònies Mogent, a Llinars del Vallès. Va ser una celebració senzilla amb quatre moments destacats: Una espai guiat per a compartir les experiències i emocions de quatre voluntàries amb diferents vinculacions a SED, una missa senzilla que va servir per agrair el recorregut de l’organització i pregar per la seva continuïtat, el dinar amb una magnífica fideuà gegant i, finalment, un concert en acústic de Kairoi per posar el toc festiu.

Sortim enfortits i satisfets després de la presència i el suport explícit de més d’un centenar de persones de l’entorn de SED. Estem convençuts de seguir treballant intensament en les tres dimensions on hem posat tants esforços fins el moment: Cooperació, Educació i Voluntariat.

Els assistents han pogut endur-se una memòria amb testimonis d’aquests 25 anys que també conté les mirades al futur per part de la delegació catalana de SED, a més d’una petita planta, símbol de la necessitat de la necessitat de la cura continua del sentit de la solidaritat, de l’atenció pels vulnerables i de la vida compartida al si de l’ONG.