SED Catalunya signa la Campanya de pressió per l’acollida de persones refugiades #VeniuJa

Aquest dimecres ens hem unit digitalment a la campanya ciutadana per al compliment dels pactes per l’acollida de les persones sol·licitants d’asil i refugiades. La promesa encara és lluny d’acomplir-se, a dia d’avui encara Espanya encara ha d’acollir 15.841 persones refugiades (el 91.37% del que havia compromès).

Aquest dimecres ens hem unit digitalment a la campanya ciutadana per al compliment dels pactes per l’acollida de les persones sol·licitants d’asil i refugiades. La promesa encara és lluny d’acomplir-se, a dia d’avui encara Espanya encara ha d’acollir 15.841 persones refugiades (el 91.37% del que havia compromès).

ca_logo_sobre_azul

Som la 297ena organització en adherir-nos-hi, després que altres entitats amigues ja ho hagin fet, com ara Migra Studium, Proide, Proactiva Open Arms o AJMACOR Immaculada, així com institucions públiques com els Ajuntaments de Badalona, Barcelona amb les que col·laborem i agrupacions de tercer nivell com les coordinadores d’oenagés d’alguns municipis o comunitats autònomes i laFede.cat.

Pots consultar l’estat actual del comptador al següent link, i saber més sobre la campanya: http://www.veniuja.org/shared-counter.html

Pots obtenir més informació de l’estat de refugiats i desplaçats al Veïnatge Universal #VilaRefugi: https://e.issuu.com/embed.html#19045222/44403472