Jorba acull el tercer cap de setmana #ISI2017 tenyit de lila

La perspectiva de gènere és una de les temàtiques que hem introduït aquest curs com a novetat. Aquest cap de setmana l’hem treballat per partida doble, tant en el primer taller d’Aprofundiment en la Solidaritat Internacional (ASI) com en la darrera càpsula del curs d’introducció.

Dissabte vàrem reunir tretze persones en la primera sessió d’ASI. En aquesta sessió, el grup motor va exposar la feina feta en les dues primeres trobades, i vàrem viure una sessió formativa i vivencial entorn la perspectiva de gènere, a càrrec de la Denise Jiménez.

Simultàniament, les voluntàries que s’estan preparant pels seus primers camps de treball realitzaven una gimcana pel poble de Jorba que les portaria a descobrir les seves destinacions i grups. Vam acabar el matí amb un dinar de germanor, com sempre, que va facilitar l’intercanvi d’experiències entre tota la família durant la tarda.

Al dia següent, ja només amb el grup ISI, vàrem rebre la formació de l’Anna Mir, que també forma els equips de SETEM. L’Anna ens va exposar la diversitat del feminisme i va exposar models integradors de la lluita pels drets de les dones, com els feminismes indígenes o l’ecofeminisme.

Moltes gràcies per aquest cap de setmana ple de vida!