“Los tambores hablan” ja és aquí

Los tambores hablan és el nou disc-llibre els beneficis del qual aniran destinats a projectes educatius en diferents països de l’Africa.

El llibre-disc és una realitat gràcies a la col·laboració de SED, els Germans Maristes i més d’una vintena d’artistes que han posat veu a les lletres del germà marista Aureliano García, que ha viscut a l’Àfrica durant més de 8 anys.

DSC_0084-800x420

“Es tracta d’un projecte que, a través de les meves composicions i la música de tants i tan bons artistes, vol mostrar una Àfrica diferent”

En concret, Víctor Manuel, Rozalén, Antonio Carmona, Ana Belén, Miguel Ríos, Andrés Suárez, Adrián Martín, Inma Serrano, Javier Vargas, Pasión Vega, David San José, Tontxu, José Sacristán, Fran Fernández, La Shica, Juan Valderrama, Javier Álvarez, Ondina, Pedro Guerra, Edgar Oceransky i Julián Maeso són els artistes que han participat en el projecte.

Segons el germà Aureliano, “es tracta d’un projecte que, através de les meves composicions i la música de tants i tan bons artistes, vol mostrar una Àfrica diferent, llançar missatges d’aquesta cara oculta, la imatge pròpia, enèrgica, que conforma l’essència d’aquest continent (…). A Occident, la societat només coneix la misèria d’Àfrica, les guerres, les massacres i les catàstrofes. I Àfrica és molt més que això”.

Portada-disco-libro_peq2

A més de la venda a les grans superfícies, aquelles persones que estiguin interessades en la compra del disc-llibre es poden adreçar a SED Catalunya: sedcatalunya@sed-ongd.org

D’altra banda, el disc-llibre “Los tambores hablan” es pot escoltar i adquirir també a través de les principals plataformes digitals de música:

Spotify: http://open.spotify.com/album/79ess26oAZjZWgMwiCSz3f

iTunes: http://itunes.apple.com/es/album/los-tambores-hablan/id1213462370

Amazon: http://www.amazon.es/Los-Tambores-Hablan-Various-artists/dp/B06XH7Q285

Google Playhttp://play.google.com/store/music/album/Various_Artists_Los_Tambores_Hablan?id=Bkpow4s3ttb36qj7sy3kwvb6weu