Inscriu-te ara a la tercera cursa SED de Lleida!

Ja estan obertes les inscripcions per a la tercera edició de la Cursa SED de Lleida. Una oportunitat per gaudir de l’esport des de la solidaritat.
Des de SED donem suport als programes d’acompanyament, educació, formació i habitatge de desenes de joves que han sofert al si de grups violents. El grup de voluntariat SED Lleida organitza aquesta cursa que, gràcies al suport de diferents empreses privades, especialment Serveto, i de l’escola Maristes Montserrat, garanteixen que el 100% del que es recull amb les inscripcions dels corredors i les corredores és destinat al projecte de solidaritat triat. La Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida fan suport a aquesta iniciativa que forma part del calendari de curses urbanes de la comarca.
A més de dinamitzar la cursa i realitzar totes les gestions pertinents, les voluntàries del grup local SED Lleida anuncien l’esdeveniment amb el millor humor possible, de manera creativa i agosarada a les xarxes.

Inscriu-te i #NoSiguisGallina!